Η εταιρεία «Telecroft Services-Ltd Hellas» ιδρύθηκε το 2019 και επικεντρώνεται στη διαχείριση εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων και σε εκστρατείες που αφορούν στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας πελάτη. Αποστολή και στόχος της εταιρείας είναι να στηρίξει τις ανάγκες μεγάλων Οργανισμών στην προσπάθειά τους να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες τους.
Η εταιρεία επενδύει σημαντικά στην Τεχνολογία τόσο σε επίπεδο βασικού μηχανογραφικού συστήματος και Ιntegration με τους πελάτες της όσο και σε τηλεπικοινωνιακές υποδομές καθώς και δομές ασφάλειας δεδομένων.
Η Telecroft σήμερα δραστηριοποιείται στην αγορά One to One Marketing & CRM Outsourcing Services παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος ολοκληρωμένων υποστηρικτικών υπηρεσιών, το οποίο αποσκοπεί στην ενίσχυση του πελατοκεντρικού προφίλ των πελατών της.

Ο ικανοποιημένος πελάτης αποτελεί σήμερα, όχι μόνο την καλύτερη διαφήμιση για την υπηρεσία ή το προϊόν που προσφέρετε, αλλά και την κινητήρια δύναμη για την ίδια την επιχείρησή σας. Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό και συνεχώς εξελισσόμενο επιχειρηματικό τοπίο, τα Contact Centres είναι ο καθρέφτης του οργανισμού σας προς τα έξω, η καρδιά που χτυπάει η επικοινωνία σας και τα σημεία επαφής με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Εμείς στην Telecroft γνωρίζουμε καλά τον ρόλο των Contact Centres για κάθε επιχείρηση και απαντάμε αποτελεσματικά στις προκλήσεις των καιρών προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και μία σειρά από πλήρως παραμετροποιημένα προϊόντα, σχεδιασμένα πάνω στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών μας.

Το όραμά μας

Nα προσφέρουμε συνεχώς πλήρεις και αξιόπιστες λύσεις υψηλών προδιαγραφών, που αυξάνουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και να ενισχύουμε την αφοσίωση των καταναλωτών μέσω της πελατοκεντρικής μας προσέγγισης, βελτιώνοντας έμπρακτα την επιχειρηματικότητα των πελατών μας.

Η Αποστολή μας

Να στηρίζουμε καθημερινά τις προσπάθειες των πελατών μας, αναπτύσσοντας καινοτόμες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία διασφαλίζοντας τη συνέχιση και την ανάπτυξη της θέσης τους στην αγορά.

Οι άνθρωποί μας

ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ
Οι άνθρωποί μας, είναι η κινητήρια δύναμη της εταιρίας μας που καθημερινά προσφέρει τα μέγιστα παρέχοντας με μοναδικό τρόπο Εμπειρία, Υπηρεσίες και Προϊόντα που βελτιώνουν σημαντικά την αποτελεσματικότητα των πελατών μας.
Είναι άνθρωποι με γνώση, εξειδίκευση, πάθος και αγάπη για την τεχνολογία, τις υπηρεσίες και την ικανοποίηση του πελάτη.